Kalo te përmbajtja
Shtëpi » Një akt

Një akt

Tegu lizard care guide and information: kërkesat e rrethimit, dietë dhe të ushqyerit, health facts and more. How to keep and care for tegu as a pet – Tegu argjentinas bardh e zi, Red ishte i zënë, Colombian golden tegus, etj.

Sylvio the Red Tegu and his family

Family reunites with missing tegu lizard in Texas

  • Një akt

Sylvio, a 3.5-foot red tegu lizard, went missing from his home in Beaumont, Teksas, without his family noticing. He was found wandering the streets by a reptile expert who fostered him until his owners claimed him.

Hardhucat më të mëdha në botë

15 Hardhucat më të mëdha në botë

Hardhucat janë një grup i larmishëm zvarranikësh që mund të gjenden në çdo kontinent përveç Antarktidës. Ato variojnë në madhësi nga gekot e vegjël që mund të përshtaten në majë të gishtit tuaj deri tek monitorët masivë që mund të peshojnë 100 kg.

Trajtimi i Tegu Bardh e Zi për fëmijë

Këshilla për trajtimin e Tegu, Teknikat e zbutjes dhe çfarë duhet të shmangni

Hardhucat Tegu janë kafshë inteligjente dhe sociale që mund të bëjnë kafshë shtëpiake të shkëlqyera. Megjithatë, ata nuk janë natyrshëm të prirur t'u besojnë njerëzve, dhe është e rëndësishme t'i zbutni dhe t'i trajtoni ato në mënyrë korrekte për të krijuar besim dhe për të siguruar një përvojë pozitive

Reptilinks

Rishikimi i Reptilinks: Ushqimi më i përshtatshëm i zvarranikëve

Reptilinks janë një mënyrë e shëndetshme dhe e përshtatshme për të ushqyer zvarranikën tuaj. Ato janë bërë nga kafshë të tëra pre, duke përfshirë kockat dhe organet, dhe ato janë një opsion i mirë për një shumëllojshmëri të zvarranikëve të kafshëve shtëpiake.

a lizard on brown sand

Choosing the Best Substrate for Your Tegu

Tegus janë të mëdhenj, ground-dwelling lizards that love to dig and burrow. When choosing a substrate for your tegu’s enclosure, it is important to consider their needs and preferences. Tegus love to dig and burrow, so you should provide a varied substrate that will allow them to do so. A good substrate option is a mixture of newspaper or butcher paper as a base, with large sections of topsoil, cypress mulch… Lexo më shumë »Choosing the Best Substrate for Your Tegu